Ontdek Wireless Things by Netmore TRY — Gratis en gemakkelijk! Probeer nu

Maak de slimme keuze voor uw IoT-oplossingen met Netmore

Ervaar een naadloze migratie en ongeëvenaarde connectiviteit.
image intro

Waarom Netmore?

Uw brug naar de toekomst van slimme connectiviteit

Ontdek waarom Netmore de voorkeurspartner is voor uw IoT-connectiviteitsbehoeften. Met ons robuuste LoRaWAN-netwerk bieden we betrouwbare dekking die met uw bedrijf meegroeit. Onze expertise in naadloze migratieprocessen zorgt ervoor dat u zonder zorgen kunt overstappen.

Download Whitepaper
Image Book

Ontdek de eenvoud van overstappen

Het migreren naar een nieuw IoT-netwerk kan ontmoedigend lijken, maar bij Netmore hebben we het proces gestroomlijnd om het zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken. Hieronder volgt een gedetailleerd overzicht van de stappen die we nemen om uw overstap naar Netmore zo naadloos mogelijk te laten verlopen.

number 01

Inventarisatie en analyse

We beginnen met een grondige inventarisatie van uw huidige netwerk en apparaten. Samen beoordelen we uw specifieke behoeften en doelstellingen om een naadloze integratie met het Netmore-netwerk te waarborgen.

number 02

Persoonlijk migratieplan

Op basis van de inventarisatie stellen we een op maat gemaakt migratieplan op. Dit plan zal de overgangsfases, tijdsbestekken en alle ondersteunende diensten die u nodig heeft omvatten.

number 03

Technische voorbereiding

Ons team van experts bereidt uw systemen voor op de overstap. Dit omvat eventuele software-updates en het waarborgen van de compatibiliteit met onze LoRaWAN-technologie.

number 04

Testfase

Voordat de volledige migratie plaatsvindt, voeren we een testfase uit met een subset van uw netwerk. Dit zorgt ervoor dat alles vlekkeloos werkt en stelt ons in staat om eventuele aanpassingen voorafgaand aan de volledige uitrol te maken.

number 05

Migratie en implementatie

Met een goedgekeurde testfase, beginnen we met de migratie. Onze specialisten zorgen voor een vlotte overgang van uw apparaten en systemen naar het Netmore-netwerk, met minimale onderbreking van uw dagelijkse operaties.

number 06

Monitoring en optimalisatie

Na de migratie blijven we actief uw netwerk monitoren en optimaliseren. We bieden voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw nieuwe IoT-oplossingen haalt.

number 07

Training en ondersteuning

We vinden het belangrijk dat uw team volledig is uitgerust om het nieuwe netwerk te beheren. Daarom bieden we uitgebreide trainingen en doorlopende ondersteuning om uw succes te garanderen.

number 08

Toekomstbestendige groei

Netmore is uw partner voor de lange termijn. We werken samen met u om ervoor te zorgen dat uw netwerk meegroeit met uw ambities en klaar is voor toekomstige technologische ontwikkelingen.

Cases

image-map-news2

Evides Drinkwaterbedrijf

Slimme watermeters in de UK met Yorkshire Water

Netmore implementeert 360.000 LoRaWAN slimme watermeters in de UK, waarmee ze Yorkshire Water voorzien van geavanceerde technologie voor water demand management en klantenservice.

Geosparc

LoRaWAN netwerk voor parkeersensoren in Antwerpen

In samenwerking met Geosparc en Wireless Things, heeft Netmore een LoRaWAN-netwerk opgezet in Antwerpen voor het monitoren van publieke elektrische laadstations, gebruikmakend van sensoren om de beschikbaarheid efficiënt te beheren.

Hygiënecode Online

Digitale HACCP-registraties voor de voedingsindustrie

Netmore heeft voor Hygiënecode Online de temperatuurbewaking gerealiseerd, waardoor een papierloze, betrouwbare oplossing geboden wordt voor voedselveiligheidstaken binnen de voedingsindustrie, met gegarandeerde dataverbinding om aan HACCP-voorschriften te voldoen.